In de online wereld zijn de mogelijkheden eindeloos, zeker als het gaat om het laten maken van een professionele website. Als een basiswebsite niet voldoet aan jouw behoeften en je op zoek bent naar een op maat gemaakte oplossing, ook dan kun je bij ons terecht. 

Naast de vraag naar minder complexe oplossingen, zien we ook regelmatig een behoefte aan meer geavanceerde en complexe oplossingen. Bij Orange Juice zijn we gespecialiseerd in het realiseren van online oplossingen met een hoge mate van complexiteit. Dus, of je nu op zoek bent naar een eenvoudige website of een uitgebreide maatwerkoplossing, wij hebben de expertise en ervaring om jouw visie tot leven te brengen. 

Umbraco Cms

Umbraco CMS

Met Umbraco kunnen opdrachtgevers eenvoudig en efficiënt de inhoud van hun website of webshop aanpassen, zonder dat ze daarvoor diepgaande technische kennis nodig hebben. Umbraco is een content management systeem dat is gebouwd op het Microsoft .NET framework. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor het beheren en bewerken van dynamische webpagina's. Of het nu gaat om een kleine website met enkele pagina's of een uitgebreide webshop met geavanceerde functionaliteiten, Umbraco biedt ons altijd een solide basis voor het realiseren van websites. 

Veiligheid van het CMS

Een van de belangrijkste voordelen van Umbraco is de veiligheid van het CMS, te danken aan de achterliggende techniek. Umbraco is gebouwd op het .NET framework van Microsoft, deze technologie is in de basis veilig. Daarnaast wordt het onderhouden door een grote internationale organisatie, dit biedt zekerheid dat de techniek up-to-date is en dat er direct actie wordt ondernomen bij mogelijke veiligheidsrisico’s. Veel andere webtechnieken worden ontwikkeld en onderhouden door een community van developers, bijvoorbeeld het populaire PHP, en bieden op dit vlak een stuk minder zekerheid. Bij zulke technieken zijn er in het geval van een aanval of lek beperkte garanties voor de veiligheid van je professionele website. Kies je voor een ander CMS dan Umbraco, dan zijn er vaak ook plug-ins van derden voor nodig, bijvoorbeeld om meertaligheid te integreren. Deze plug-ins brengen de nodige veiligheidsrisico’s met zich mee en worden in veel gevallen niet goed onderhouden. 

Website Maatwerk 2

De voordelen van een professionele website bij Orange Juice

Bij Orange Juice krijg je een professionele website die je bedrijf vooruit helpt, met strak design en gebruiksvriendelijke functionaliteiten. Alle voordelen op een rijtje.

Als agency met een aanzienlijke track record, zijn we voor zowel grote als kleine partijen actief voor het ontwikkelen van maatwerk. Samen kijken we naar jouw wensen. Ons team bestaat uit Ongeacht de complexiteit van het project, staan wij klaar om jouw wensen uit te laten komen.

Onze online oplossingen worden klaargestoomd om het maximale uit de online wereld te halen en biedt de mogelijkheid om jouw online marketing diensten optimaal te benutten. Zo zorgen we ervoor dat alle websites voorbereid zijn op online marketing, jouw website wordt voorbereid op SEO, zo zorgen we voor de juiste structuur om de hiërarchie tussen alle webpagina’s te bepalen en kent een uitstekende performance. Zo kun je zelf of jouw marketing partner direct aan de slag.

Wanneer je op zoek bent naar een minder complexe website, ga dan voor onze basis website.

We helpen je graag om digitaal succes te behalen

Wij vertellen graag meer over onze oplossingen. Je kunt ons bereiken via telefoon of mail.
Remco Van Nieuwenhoven (1)
Remco van Nieuwenhoven Oprichter & Digitale strateeg
ContactEmployee Remco van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 remco@orangejuice.nl
Over mij
  • ️Zen
  • Zoons
  • Handicap 17
Dion Van Nieuwenhoven
Dion van Nieuwenhoven Technisch directeur
ContactEmployee Dion van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 dion@orangejuice.nl
Over mij
  • Leest alles
  • Hobbytuinder
  • Speelt (een beetje) gitaar en piano