Op zoek naar een nieuwe website of wil je jouw bestaande website nieuwe energie geven? Ben je op zoek naar een professionele website, zonder de complexiteit van maatwerk e-commerce? Dan biedt een basis Umbraco website de perfecte oplossing. Met een basis website bij Orange Juice krijg je allesbehalve een standaardwebsite. Onze basis website is professioneel en bevat alle essentiële onderdelen die een website nodig heeft. 

Basis Website Groen

Een ‘basis website’ bij Orange Juice

Bij Orange Juice zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele online oplossingen met vaak de nodige complexiteit. Maar we begrijpen ook dat niet elke onderneming behoefte heeft aan zulke uitgebreide oplossingen. Daarom hebben we geluisterd naar de vraag uit de markt en een nieuwe, gestandaardiseerde oplossing ontwikkeld: de basis website. Deze website is speciaal ontworpen voor ondernemingen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke online aanwezigheid, zonder de noodzaak van complexe koppelingen of integraties met andere systemen. Met de basis website bieden we gestandaardiseerde elementen die essentieel zijn voor elke website. Denk hierbij aan een navigatiemenu, contactformulier, vacaturepagina of een blogfunctie. 

Standaard, maar toch uniek

Hoewel het lijkt alsof jouw bedrijf dezelfde website krijgt als andere klanten van Orange Juice, is dat absoluut niet het geval. Ondanks de gestandaardiseerde elementen wordt het ontwerp volledig gepersonaliseerd, met oog voor jouw unieke huisstijl en specifieke wensen.  

Met de basiswebsite krijg je een professionele website voor slechts €8.500,-. Het lijkt misschien standaard, maar het resultaat is allesbehalve dat. Het is een waardevolle investering voor de lange termijn, die jouw bedrijf onderscheidt en versterkt in de digitale wereld. 

Website Uniek
IMG 8262

Aanvullende diensten

Naast het ontwikkelen van jouw website, voorzien we je bij Orange Juice van een uitgebreid pakket aan ondersteunende diensten. Denk hierbij aan een gedetailleerde handleiding voor het beheer van je website, geven we Umbraco-trainingen en hebben we een supportdesk voor eventuele vragen of problemen. Mocht dat niet voldoende zijn, kun je ook gebruik maken van onze aanvullende diensten. Denk aan instructievideo’s of een maandelijks webinar waarbij je vragen kunt stellen. Ook is het mogelijk om ondersteuning te krijgen bij de inrichting of migratie van een website. Naast onze development diensten, bieden wij ook online marketing diensten aan. 

Bovendien gaan onze diensten verder dan alleen development. We hebben ook een team van experts op het gebied van online marketing, die je kunnen ondersteunen bij het vergroten van de online zichtbaarheid en effectiviteit van jouw website. 

Bij Orange Juice bestaat ons team uit diverse experts, waardoor we jou als klant volledig kunnen ondersteunen, van design en development tot online marketing. 

Wat moet een professionele basiswebsite in ieder geval bevatten?

Een basis website bij Orange Juice is, net als de maatwerk website, een uiterst professionele oplossing en bevat in ieder geval de volgende onderdelen.

Onze UX/UI-designers creëren een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp dat responsive is op alle apparaten, zoals mobiel, tablet en desktop. Het ontwerp spreekt niet alleen esthetisch aan, maar is ook voorzien van rijke content. Zowel inhoudelijk als voor de zoekmachines moet de content relevant zijn, met pakkende titels en beknopte alinea's als een must. Bij Orange Juice is het ook mogelijk om content marketing uit te besteden.

Er worden verschillende mogelijkheden toegevoegd om actie te stimuleren bij de bezoeker. Acties kunnen bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier of inschrijven voor een nieuwsbrief zijn. 

We zorgen voor SEO-optimalisatie om jouw website goed vindbaar te maken in zoekmachines. Tijdens de ontwikkeling van de website integreren we Google Tag Manager, Google Analytics 4 (GA4), en basis SEO-principes. Door deze marketingelementen te implementeren, kun je data-gedreven werken met webanalyse. Zo kun je zien waar verbeteringen op specifieke pagina's nodig zijn.

Een website moet maximaal presteren, dit houdt in dat de laadsnelheid van de website optimaal moet zijn en dat de website een hoge beschikbaarheid moet hebben. Dit wordt ook wel uptime genoemd. Tijdens het ontwikkelproces wordt hier al rekening mee gehouden.

Een koppeling in een website wordt gemaakt aan de hand van een API, oftewel een application programming interface. Een API zorgt ervoor dat twee soorten software aan elkaar kunnen worden gekoppeld en data van de ene applicatie naar de andere wordt verzonden. We zorgen ervoor dat een professionele website is voorbereid op allerlei koppelingen.

Veiligheid is cruciaal voor een website, en betrouwbare hosting speelt hierbij een grote rol. Wij kiezen voor Umbraco cloud hosting, dat bekend staat om zijn veiligheid en stabiliteit, en voorzien de website bovendien van een SSL-key. Privacy is nauw verbonden met veiligheid; zonder een veilige website is privacy niet te waarborgen.

Continuïteit omvat o.a. een professionele hostingomgeving, een betrouwbare partner en duidelijke afspraken over onderhoud en monitoring van de performance. Al onze websites worden gemaakt in het content management systeem van Umbraco. 

We helpen je graag om digitaal succes te behalen

Wij vertellen graag meer over onze oplossingen. Je kunt ons bereiken via telefoon of mail.
Remco Van Nieuwenhoven (1)
Remco van Nieuwenhoven Oprichter & Digitale strateeg
ContactEmployee Remco van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 remco@orangejuice.nl
Over mij
  • ️Zen
  • Zoons
  • Handicap 17
Dion Van Nieuwenhoven
Dion van Nieuwenhoven Technisch directeur
ContactEmployee Dion van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 dion@orangejuice.nl
Over mij
  • Leest alles
  • Hobbytuinder
  • Speelt (een beetje) gitaar en piano