Werken bij Orange Juice?

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Orange Juice is de plek waar energie, expertise en empathie samenkomen. Wij noemen dat ook wel ons DN(E). Oftewel onze kernwaarden. Herken jij je in onze kernwaarden en ga jij helpen ons DN(E) steeds dieper in onze organisatie te verankeren? Word dan onderdeel van ons enthousiaste team! Ontdek hoe jouw talent kan bijdragen aan het creëren van energie bij ons én onze klanten. 

Waarom Orange Juice?

Wij geloven in de kracht van ons team en doen iedere dag een beroep op hun energie, expertise en empathie. In ruil daarvoor hebben wij ons team veel te bieden.

Balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Onze energie brengen wij graag “live” aan elkaar over in ons fijne kantoor, maar het is ook mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken. Wel zo fijn als je in maximale concentratie modus gaat. Bovendien heb je bij Orange Juice flexibele werktijden, waardoor je werk en privé nog beter op elkaar af kan stemmen. Altijd in overleg met je team, want we doen het samen.

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Orange Juice Arnhem is goed bereikbaar. Ons kantoor (met geweldig uitzicht vanaf de 7e verdieping) ligt praktisch tussen stations Velperpoort en Presikhaaf in én beschikt over gratis parkeergelegenheid vlak voor de deur en een fietskelder.

Het doen waar je energie van krijgt en de vrijheid om je rol te pakken is belangrijk bij Orange Juice. In onze “year round” coaching- en beoordelingscyclus staan we hier vaak bij stil. Dan gaat het niet alleen over jouw functioneren, maar ook hoe het met jou gaat. Dat gaat wat ons betreft hand in hand. Daarnaast kan jouw persoonlijke ontwikkeling inhouden dat je – in overleg - trainingen en cursussen zal volgen om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel als persoon als binnen jouw vakgebied.

Teamuitjes, maandelijkse spelletjesavond, zo nu en dan een teamborrel en de optie om gezamenlijk te lunchen: bij Orange Juice draait het niet alleen om hard werken, maar ook om gezelligheid binnen het team. Dan hebben we het nog niet eens over de optie om te poolen, tafelvoetballen of darten in je pauze. Kies vooral waar jij energie van krijgt!

Wij bieden een goede pensioensregeling. Je hebt recht op een jaarlijkse duurzaamheidsvergoeding van €700,- en wij hebben winstdelingsregeling. Om een gezonde levensstijl te stimuleren, zorg wij voor voldoende fruit als “healthy break”. Daarnaast hebben we heerlijke koffie, thee en kun je frisdranken uit onze minibar pakken en een snack voor tussendoor. 

Bij Orange Juice bieden wij een marktconform salaris (mede gesteund op benchmark onderzoeken vanuit de DDA) dat tevens is afgestemd op jouw ervaring en kwalificaties.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatie

Wanneer je sollicitatie goed is binnengekomen, ontvang je een ontvangstbevestiging per mail. Hierin lees je precies waar je rekening mee kunt houden en wat jou te wachten staat.

Selectie

Na de eerste selectie ontvang je bericht van ons. Je hoort dan of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Ben je niet uitgenodigd? Ook dan krijg je van ons bericht met een bijbehorende toelichting. Dit doen wij het liefst zo snel mogelijk, binnen drie weken na jouw sollicitatie nemen wij contact met je op.

Kennismaking

Nice to meet you! Afhankelijk van de functie heb je een aantal (online) gesprekken op kantoor met verschillende collega’s.

Raadplegingen

Voor sommige functies willen wij referenten raadplegen. Dit gebeurt uiteraard alleen met jouw toestemming. Soms hoort er een assessment bij de sollicitatieprocedure.

Uitkomst

Als je bij ons op gesprek bent geweest, word je persoonlijk geïnformeerd over de uitkomst. Wij streven ernaar om dit binnen vijf werkdagen na het gesprek te doen.

Welkom

Hebben we een klik? Dan verwelkomen we je graag binnen Orange Juice! We stellen de arbeidsovereenkomst op volgens de gemaakte afspraken en je ontvangt ons personeelshandboek. Zo ben je helemaal op de hoogte en klaar om bij ons aan de slag te gaan!

Benieuwd naar Orange Juice of vragen over een vacature?

Neem vrijblijvend contact op met Nina, onze HR adviseur/coach. Zij is via de mail, telefonisch en via WhatsApp te bereiken op maandag, woensdag en donderdag.
Nina Faber
Nina Faber HR adviseur/coach
ContactEmployee Nina Faber +31 6 43 46 99 08 nina.faber@orangejuice.nl
Over mij
  • Is gek op dansen
  • Altijd in voor een babbeltje
  • Houdt van reizen