Ontwerpeditors zie je steeds vaker opduiken in webshops, waar klanten bijvoorbeeld gepersonaliseerde producten kunnen bestellen. Denk aan het ontwerpen van een telefoonhoesje, fotoalbum of het maken van visitekaartjes. Dit alles wordt vaak door een ontwerpeditor mogelijk gemaakt. Benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen of wil je meer weten over ontwerpeditors? Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Ontwerpeditor (1)

Online personaliseren

Onze expertise ligt in het ontwikkelen van personalisatiemodules waarmee websitebezoekers zelf producten kunnen ontwerpen of configureren. Er kunnen verschillende personalisatiemogelijkheden gecombineerd worden. Denk aan eenvoudige opties zoals kleur- en materiaalkeuze. Het eindresultaat van de ontwerpeditor kan rechtstreeks naar een digitale drukpers worden gestuurd, wat we ook wel web-to-print noemen. De ontwikkeling van een ontwerpeditor wordt volledig afgestemd op de doelgroep, de producten en het productieproces - kortom, maatwerk.

Uitgebreidere mogelijkheden

Ben je naast kleur- en materiaalkeuze op zoek naar uitgebreidere mogelijkheden? Met een ontwerpeditor is het mogelijk om vrij te kiezen in productafmetingen, afwerking van het product of personalisatie met eigen tekst of logo. De personalisatiemogelijkheden zijn eindeloos; we kunnen alles realiseren! Bovendien kunnen we in de product configurator direct een live preview van het resultaat weergeven. Zo krijgt de gebruiker gelijk een duidelijk beeld van het uiteindelijke product.

Superlabelstore Ontwerpeditor

Voordelen van een ontwerpeditor

Wanneer je gepersonaliseerde producten aanbiedt, is een ontwerpeditor echt een meerwaarde voor jouw webshop.

Met een ontwerpeditor kunnen gebruikers zelf bestanden uploaden, zoals logo's en afbeeldingen.

Tijdens het ontwerpen ziet de gebruiker live hoe het product eruit komt te zien, zo krijgen ze een nog betere productbeleving.

Zo hoef je als bedrijf het product pas te ontwikkelen, wanneer het daadwerkelijk besteld wordt. Ideaal bij gepersonaliseerde producten.

Interne processen kunnen worden geautomatiseerd, waardoor je meer tijd hebt voor andere bedrijfsactiviteiten.

We helpen je graag om digitaal succes te behalen

Wij vertellen graag meer over onze oplossingen. Je kunt ons bereiken via telefoon of mail.
Remco Van Nieuwenhoven (1)
Remco van Nieuwenhoven Oprichter & strateeg
ContactEmployee Remco van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 remco@orangejuice.nl
Over mij
  • ️Zen
  • Zoons
  • Handicap 17
Dion Van Nieuwenhoven
Dion van Nieuwenhoven Technisch directeur
ContactEmployee Dion van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 dion@orangejuice.nl
Over mij
  • Leest alles
  • Hobbytuinder
  • Speelt (een beetje) gitaar en piano