Een keuzehulp, ook wel bekend als guided selling, is een van de type configurators die wij aanbieden. Het doel van een keuzehulp op een website is om gebruikers te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Door middel van gerichte vragen wordt een selectie van producten of diensten weergegeven die perfect aansluiten bij de behoeften van de gebruiker.
Ploegkozijnen Keuzehulp

Wat is een keuzehulp?

Guided selling begeleidt de eindgebruiker bij het maken van een keuze. Het wordt gebruikt voor zowel diensten als producten. Veel organisaties die complexe producten of diensten aanbieden, maken al gebruik van een keuzehulp. Denk bijvoorbeeld aan toekomstige studenten die moeite hebben met het kiezen van de juiste studie. Een studiekeuzehulp kan hierbij van onschatbare waarde zijn. Ook aan het einde van het jaar, wanneer mensen massaal overstappen van zorgverzekering, kan een keuzehulp van pas komen.  

Een keuzehulp op een website is niet alleen handig voor diensten zoals verzekeringen. Stel je voor dat je een nieuw matras wilt kopen, maar er zijn talloze soorten op de markt. Door middel van een aantal gerichte vragen kan een keuzehulp de eindklant bijstaan bij het maken van de juiste keuze voor een matras. 

Guided selling door Orange Juice

Ons development team heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van een keuzehulp en andere type configurators. Rekening houdend met jouw wensen, ambities en processen, realiseren wij volledig op maat gemaakt keuzehulpen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Orange Juice en wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je meer te vertellen en samen te werken aan oplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

ABB Keuzehulp

We helpen je graag om digitaal succes te behalen

Wij vertellen graag meer over onze oplossingen. Je kunt ons bereiken via telefoon of mail.
Remco Van Nieuwenhoven (1)
Remco van Nieuwenhoven Oprichter & Digitale strateeg
ContactEmployee Remco van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 remco@orangejuice.nl
Over mij
  • ️Zen
  • Zoons
  • Handicap 17
Dion Van Nieuwenhoven
Dion van Nieuwenhoven Technisch directeur
ContactEmployee Dion van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 dion@orangejuice.nl
Over mij
  • Leest alles
  • Hobbytuinder
  • Speelt (een beetje) gitaar en piano