SEO, ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie. Met de juiste SEO kun je ervoor zorgen dat jouw webpagina hoog scoort tussen de organische zoekresultaten. Zonder dat je hiervoor gebruik hoeft te maken van betaalde campagnes.  

seo 1

Verbeter je online zichtbaarheid met SEO

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten? Dan is SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, de sleutel tot succes. Door middel van een grondig keywordonderzoek en doelgerichte SEO-optimalisaties kun je ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Met een strategische aanpak kun je jouw online aanwezigheid aanzienlijk versterken en meer bezoekers naar jouw website leiden.

SEO-optimalisatie

Bij SEO-optimalisatie staan drie pijlers centraal.

De technische aspecten van SEO omvatten alles wat te maken heeft met de achterliggende code van de website. Hierbij gaat het om zaken als structuur, correct gebruik van titels zoals H1 en H2, caching, broncode-optimalisatie en het toevoegen van een meta description tag. Een goed gestructureerde website vormt de basis voor verdere SEO-optimalisaties.

Content omvat alle inhoud op de website, waaronder teksten, afbeeldingen en video's. Het juiste gebruik van navigatie, paginatitels, afbeeldingen, alt-teksten en relevante zoekwoorden is hierbij van groot belang. Bij het creëren van nieuwe content is het essentieel om rekening te houden met de opmaak en plaatsing op de website.

Terwijl techniek en content onder ‘on-page SEO’ vallen, is autoriteit onderdeel van ‘off-page SEO’. Hierbij zijn relevante ‘backlinks’ die verwijzen naar jouw website relevant. Denk hierbij aan links via social media of andere bedrijven die jouw content waardevol genoeg vinden om naar te linken. Het gebruik van sterke content is dan ook erg belangrijk. Daarnaast draagt het optimaliseren van jouw Google Mijn Bedrijf-pagina en het verkrijgen van positieve reviews van jouw klanten bij aan een hogere rangschikking in de Google-zoekresultaten. 

We helpen je graag om digitaal succes te behalen

Wij vertellen graag meer over onze oplossingen. Je kunt ons bereiken via telefoon of mail.
Remco Van Nieuwenhoven (1)
Remco van Nieuwenhoven Oprichter & strateeg
ContactEmployee Remco van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 remco@orangejuice.nl
Over mij
  • ️Zen
  • Zoons
  • Handicap 17
Nina Faber
Nina Faber HR adviseur/coach
ContactEmployee Nina Faber +31 6 43 46 99 08 nina.faber@orangejuice.nl
Over mij
  • Is gek op dansen
  • Altijd in voor een babbeltje
  • Houdt van reizen