Vertel ons eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Chayenne, ik ben opgegroeid in Soest. Voor mijn studie communicatie en multimedia design ben ik terecht gekomen in Arnhem, waar ik inmiddels nog steeds met veel plezier woon, samen met mijn vriend en onze katten Moos en Sammy. Tijdens mijn studie dacht ik: “Waarom ga ik de kennis die ik gedurende mijn studie meekrijg niet gelijk in de praktijk brengen?” Samen met een compagnon ben ik 2,5 jaar geleden voor mezelf begonnen op het gebied van design, content & social media. Na het behalen van mijn diploma ben ik hier alleen mee verder gegaan. Ik heb leuke opdrachten en projecten mogen doen, maar toch miste ik o.a. een team met collega’s om mij heen en haalde ik er geen voldoening meer uit om fulltime freelancer te zijn. Toen heb ik ervoor gekozen om mijn LinkedIn te zetten op ‘open to work’ met de gedachte ‘Ik zie wel of er iets leuks op afkomt.’

Chayenne

Waarom werken bij Orange Juice en wat ga je doen?

Na heel veel berichten te hebben ontvangen, zat er ook een mail van Orange Juice bij. Ik was direct enthousiast, want ik kende Orange Juice al. Tijdens mijn opleiding heb ik al kennis mogen maken met het bedrijf, door een leerzame workshop te hebben mogen volgen. Destijds dacht ik al: “Dit zou weleens een organisatie kunnen zijn waar ik mezelf ‘later’ zie werken.”

Nu is het zover en ga ik ook daadwerkelijk aan de slag voor het bedrijf als content marketeer. De functie zegt het natuurlijk al, maar ik ga mij bezighouden met het creëren van content voor Orange Juice zelf en de klanten van het bedrijf. Dit in de breedste zin van het woord. Juist het creatieve in combinatie met het strategische spreekt mij erg aan bij deze functie.

Waar ben je extreem goed in?

Dat vind ik een hele moeilijke vraag om over mezelf te beantwoorden. Er is altijd ruimte voor verbetering en ik wil mezelf blijven ontwikkelen. Ik ben wel iemand die vaak in oplossingen en kansen denkt en niet in problemen. (Bijna) overal is een oplossing voor, alleen moet het soms via een omweg.

Wat maakt jou vrolijk?

“Ik houd echt van mooie content en dan heb ik het voornamelijk over fotografie. Denk aan merken en bedrijven die gebruik maken van sterk professioneel beeld, daar kan ik nou echt blij van worden. Toch zie je dat veel bedrijven achterblijven met de content en dat vind ik ontzettend zonde. Een beeld zegt namelijk zoveel meer dan alleen een stuk tekst.

Verder heb ik een grote passie voor interieur en architectuur. In mijn vrije tijd ben ik hier dan ook veel mee bezig. Toen ik jonger was wilde ik graag architect of binnenhuisarchitect worden, maar uiteindelijk heeft mijn carrière toch een andere wending gekregen.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Ik hoop dat ik over vijf jaar nog steeds bij Orange Juice werk en dat ik mij verder heb ontwikkeld op het gebied van content. Bij Orange Juice krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in hetgeen wat je echt leuk vindt. Hierdoor kun je er in de praktijk achter komen wat het beste bij je past en wat juist niet. Dit blijft altijd een lastige vraag. Uiteindelijk weet je nooit hoe het leven loopt, zo had ik een aantal jaar geleden niet gedacht dat ik zou zijn waar ik nu ben.

We zijn erg blij dat Chayenne ons team is komen versterken! Wil jij ook werken bij Orange Juice? Neem een kijkje bij onze vacatures, want wellicht zit er een functie voor jou bij.