Vertel eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Matthijs de Graaff, bij Orange Juice beter bekend als Mattie, en ik woon in de oudste stad van Nederland: Nijmegen. Online marketing is echt mijn passie en zelfs na 10 jaar ermee bezig te zijn, ben ik de passie voor het vak nog steeds niet verloren.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden op het voetbalveld, waar ik zowel training geef aan een damesteam als zelf meespeel in een herenteam. Ik ben erg muzikaal en maak graag muziek op mijn keyboard of gitaar.

Voorstellen Matthijs De Graaff

Waarom Orange Juice?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en begon met het online oriënteren. Al snel kwam ik terecht bij Orange Juice. Ik had meteen een goed gevoel bij de organisatie en mensen.

Ik ben warm ontvangen en binnen het bedrijf hebben ze bepaalde waarden die overeenkomen met de waarden die ikzelf heb. Voor mij is de sfeer binnen het team belangrijk. Iedereen hier is gepassioneerd, vriendelijk en enthousiast en dat is precies wat ik binnen een bedrijf zoek.

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

Ik probeer zoveel mogelijk in een positie te komen waarbij ik andere marketeers kan helpen. Denk hierbij aan het aansturen van het online marketing team, maar ook neem ik een coachende en begeleidende rol op mij, daar krijg ik zelf ontzettend veel energie van. Het beter inrichten van processen omvat ook een groot deel van mijn takenpakket.

Samen met het team hoop ik Orange Juice door te groeien, het team uit te bouwen en te kijken wat allemaal mogelijk is. Uiteindelijk willen we met elkaar in onze soft en hard skills onszelf ontwikkelen en ik geloof dat dat ook kan binnen Orange Juice.

Waar ben je extreem goed in?

Ik ben ‘extreem’ leergierig, wanneer ik niet op werk ben kan het heel goed zijn dat ik in de bibliotheek te vinden ben. Ik schaf regelmatig online marketing cursussen aan, ik luister podcasts over marketing tijdens het sporten en ben in het bezit van veel marketing boeken. Zelfs als ik op vakantie ga neem ik dat soort boeken mee. Ik wil alles leren wat er binnen online marketing te leren valt, al is dit misschien onmogelijk.

Verder ben ik goed in gitaar spelen, al zullen mijn buren daar misschien anders over denken. Ook ben ik bedreven in processen bewaken, structuur aanbrengen en online marketing inhoudelijk. Ik weet betreft online marketing overal iets vanaf en dat is ook precies wat ik leuk vind. Dat je niet overal specialist in kunt zijn heb ik inmiddels geaccepteerd er zijn natuurlijk experts die veel meer weten over hun specialisme, maar ik kan wel overal over meepraten, met SEO en SEA in het bijzonder.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Over vijf jaar hoop ik dat ik met Orange Juice veel stappen vooruit heb kunnen maken en dat de bedrijfsdoelen die gesteld zijn voor de aankomende vijf jaar worden behaald. Voor de rest heb ik nog niet echt een bepaald idee.

Ik ben nu gelukkig en ik hoop dat over vijf jaar ook nog steeds te zijn, hoe zich dat gaat uiten zal tegen die tijd blijken. Wel hoop ik mijzelf verder te ontwikkelen en de trend die ik nu inzet door te zetten.

Hopelijk spreek ik tegen die tijd ook vloeiend Spaans. 😉

Wil je net als Matthijs ons marketing of development team komen versterken? Ga naar onze huidige openstaande vacatures en wie weet kunnen we jou binnenkort ook verwelkomen in ons team.