Vertel eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Christiaan, 23 jaar oud en ik kom uit Huissen. Vorig jaar heb ik mijn hbo ICT-diploma behaald, met als specialisatie software development. Bij Orange Juice ga ik dan ook het development team versterken. Zowel back-end als front-end spreken mij erg aan, waardoor ik het liefst als full-stack developer werkzaam ben. In eerste instantie start ik als back-end developer bij Orange Juice. Voorheen werkte ik bij een bedrijf waar ik meer datagericht werk deed. Daar kwam ik erachter dat het niet helemaal mijn ding was. Daarna ben ik bij Orange Juice terechtgekomen.

Christiaan Blog

Waarom Orange Juice?

Via LinkedIn kwam ik Orange Juice tegen. Op dat moment was ik ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb een kijkje genomen op de website en de social media kanalen, en het leek me een hele leuke plek om te werken. Ik zag veel leeftijdsgenoten voorbijkomen, het is een kleiner bedrijf en gevestigd in Arnhem. Dat samen maakte het voor mij compleet en is precies waar ik naar op zoek was. Uiteindelijk heb ik de vacatures bekeken, gesolliciteerd en werd ik uitgenodigd voor een gesprek. In eerste instantie heb ik gesolliciteerd als back-end developer, maar ik heb gelijk aangegeven dat ik ook interesse heb in front-end.

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

Bij Orange Juice ga ik mij bezighouden met verschillende software development projecten. Momenteel ben ik meer bezig met server side, dus als back-en developer. Ik zal veel werken binnen Umbraco of de server zelf, zoals met API’s. Ik houd me bezig met zowel websites en webshops als configurators. Langzaam wil ik ook meer front-end taken oppakken. Samen met collega’s ben ik al bezig om mijn taken zo in te richten. Waar werk ligt, probeer ik bij te springen, en al vanaf dag één word je betrokken bij de projecten. Het voelt alsof je gelijk overal aan mee mag werken en dat vind ik heel fijn aan Orange Juice.

Waar ben je extreem goed in?

Ik ben goed in het bouwen van digitale oplossingen, hoewel er altijd ruimte is voor verbetering. Ik pak dingen snel op en leer snel, wat handig is in een bedrijf als Orange Juice, waar projecten niet altijd heel lang duren en ieder jaar wel nieuwe opdrachtgevers bijkomen. Je moet dan snel het domein begrijpen en weten wat je moet doen om een project goed op te zetten en uit te voeren. Verder ben ik goed in het bedenken van oplossingen voor problemen, dat is ook meteen mijn taak als developer.

Wat maakt jou vrolijk?

Eten haha, dat maakt mij heel vrolijk. Niet alleen het eten, maar ook het koken. Vooral met vrienden erbij, ik vind het leuk om samen met hen te koken. Dat is iets wat ik veel doe tegenwoordig. Daarnaast chillen met mijn vrienden, naar feestjes gaan of gamen vind ik ook erg leuk om te doen in mijn vrije tijd.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Ik vind het al moeilijk om te zeggen waar ik over een jaar zal zijn, dus ik zou het niet precies weten. Ik denk wel dat ik nog steeds bij Orange Juice werk, maar dat kan over vijf jaar heel anders zijn. Het zou wel mooi zijn. Tot nu toe ervaar ik het als een hele fijne plek, dus het zou mij niet verbazen als ik hier dan nog werkzaam ben. Ik heb wel het voornemen om niet stil te blijven zitten en ook nog mooie reizen wil maken, zodra ik de mogelijkheid heb zou ik dat doen. Ik denk er ook wel eens aan om nog een master te volgen, maar dat weet ik nu nog niet. Voor nu is het prima zoals het is, en zie ik mezelf voorlopig nog wel bij Orange Juice werken.

Wil je net als Christiaan ook werken bij Orange Juice? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Wie weet kunnen we ook jou binnenkort verwelkomen in ons team.