Onlineincasso.nl biedt ondernemers een eenvoudige methode om zelf een laatste aanmaning of officiële incassobrief te sturen als een klant niet op tijd heeft betaald. De ondernemer kan zelf het dossier aanmaken en beheren, waarbij de regie volledig bij de ondernemer blijft. In veel gevallen blijkt een laatste aanmaning via het platform www.onlineincasso.nl voldoende om een klant aan te zetten om de openstaande factuur te voldoen. Als een betaling onverhoopt uitblijft kan de ondernemer een officiële incassobrief sturen, waarbij ook sprake is van het in rekening brengen van incassokosten. In het uiterste geval kan de vordering via het platform uit handen worden gegeven aan een deurwaarder, waarbij het dossier door de voorgaande stappen correct is opgebouwd. OnlineIncasso.nl draagt bij aan het verbeteren van de cashflow bij ondernemers, hetgeen op langere termijn zorgt voor een financieel gezonde bedrijfshuishouding.

Online Incasso Blog Omslag 2

Het team van online marketeers bij Orange Juice zorgt voor het verbeteren van de online zichtbaarheid en online vindbaarheid door inzet van onder meer SEO, SEA, Linkedin, mailmarketing en affiliatemarketing. Als prototype voor affiliatemarketing maken we een website met content over betaaltermijnen en debiteurenbeheer, zie www.betaaltermijn.nl. Daarnaast werkt het team aan conversie optimalisatie (CRO) door onder meer A/B testen, gebruikersonderzoek en data analyse. De resultaten zijn realtime zichtbaar in een online marketingdashboard waar zowel de opdrachtgever als het team bij Orange Juice dagelijks inloggen.

Alles is gericht op snelle groei van het aantal gebruikers en aantal transacties, aangezien het een volledig schaalbaar businessmodel is. Tegelijk werkt een development team aan het uitbreiden van de functionaliteiten van het platform. De ambitie is om op termijn ook uit te breiden naar andere landen in West-Europa.

Orange Juice is erg enthousiast over deze samenwerking, waarbij we onze datagedreven marketingaanpak volledig kunnen inzetten. Het is een meerjarige samenwerking gebaseerd op gelijkwaardigheid en wederzijds vertrouwen.
Remco van Nieuwenhoven CEO Orange Juice