Vertel ons eens wat meer over jezelf

Ik ben Siebe, 26 jaar oud en ben opgegroeid in Lichtenvoorde. Voor mijn studie communicatie ben ik in Nijmegen terecht gekomen, waar ik altijd nog met veel plezier woon samen met mijn vriendin. Hiervoor heb ik bij een softwarebedrijf gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor de marketing.

Ik ben een sociaal persoon en vind het fijn om met mensen te praten en samen te werken. Ik vind het leuk om op sociaal gebied weer dingen te leren van anderen. In mijn dagelijks leven ben ik echt een gezelligheidsmens die altijd bezig is. Ik houd van sporten, maak muziek en onderneem graag dingen.

Sinds de middelbare school speel ik in bandjes en momenteel ben ik lid van een discoband met acht anderen. Het doel is om iedere maand een keer samen te komen om te repeteren en we hebben gemiddeld een keer per maand een optreden. Ook dit jaar kun je ons weer vinden op de zomerfeesten in Nijmegen. Verder houd ik van een lekker biertje en ben ik graag aanwezig op feestjes.

Siebe Blog

Waarom Orange Juice?

Ik was werkzoekende en mijn baan bij mijn vorige werkgever was afgerond. Gedurende die tijd had ik veel gesprekken gevoerd met bedrijven, maar had ik nog niets concreets lopen. Nina, HR-adviseur bij Orange Juice, heeft mij benaderd via LinkedIn om te kijken of ik geïnteresseerd was in een gesprek. In dit gesprek hebben we besproken wat ik voor Orange Juice zou kunnen betekenen. Mijn doel was om stappen te kunnen maken in mijn carrière, dit op commercieel of procesmatig gebied. Het was een goed gesprek en ik had er een goed gevoel aan overgehouden. Ik was dan ook meteen enthousiast.

Bij mijn vorige werkgever merkte ik dat ik in mijn ontwikkeling als specialist tegen de muur aanliep, en ik hoop hier wel stappen te kunnen maken. Wat ik leuk vind aan Orange Juice, is dat we als marketeers samenwerken met het development team, waardoor er verschillende type persoonlijkheden bij elkaar komen.

Wat ga je precies doen bij Orange Juice?

Bij Orange Juice ga ik mij voornamelijk bezighouden met Google advertising (SEA) en dit in de breedste zin van het woord. Daarnaast ga ik kijken of ik meer klantcontact op me kan nemen. Het dynamische aan mijn functie vind ik erg leuk. Bij mijn vorige baan lag mijn expertise bij SEA en was ik verantwoordelijk voor het beheer van de accounts van verschillende klanten. Dit waren vaak ook de eerste stappen die ondernomen werden voor klanten. Daarnaast heb ik mij ook beziggehouden met andere online marketing aspecten, zoals SEO, e-mailmarketing en feedmarketing.

Binnen mijn afstudeerproject ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een SEA strategie. Het data gedreven en het snelle resultaat wat je boekt met Google advertising en het draaien aan de verschillende knoppen, vind ik leuk om te zien. De ene week kun je iets proberen en de week erna zie ja al resultaat. Het optimaliseren van een formule en testen wat werkt, maakt SEA echt iets wat bij mij past.

Waar ben je extreem goed in?

Ik ben sociaal en goed in communiceren. Mijn communicatieve vaardigheden zijn sterk, maar ik kan ook goed luisteren naar de ander. Teambelang hecht ik veel waarde aan en zet ik voorop. Je kunt tenslotte het meest van elkaar leren.

Wat maakt jou vrolijk?

Wat mij echt vrolijk maakt is lekker eten, zelf koken vind ik erg leuk, maar kan er ook van genieten als iemand anders gekookt heeft. Daarnaast is muziek maken iets wat ik van jongs af aan al doe. Hier kan ik echt mijn ei in kwijt. Maar heel simpel een biertje in de zon op het terras, kan ik ook van genieten.

Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Over vijf jaar zie ik mezelf meer richting een lead functie, waarbij ik meer een aanspreekpunt ben. Nu ben ik daar nog niet, maar ik denk te weten wat ervoor nodig is om zo’n functie te kunnen uitoefenen. Het tactische nadenken ligt mij goed en ik help graag bij aan de ontwikkeling van andere collega’s.

We zijn erg blij dat we Siebe hebben mogen verwelkomen in ons team. Wil jij ook ons team komen versterken? Neem een kijkje tussen onze vacatures, want misschien zit er voor jou ook een passende functie bij.