Wil je jouw zichtbaarheid vergroten via Google? Met SEA, ook wel zoekmachine adverteren genoemd, kunnen we jouw doelgroep bereiken op het juiste kanaal en op het juiste moment in de customer journey. We starten met een diepgaande analyse van je doelgroep en het vaststellen van duidelijke doelstellingen. Vervolgens ontwikkelen we aansprekende advertenties voor de meest geschikte kanalen en zetten deze effectief in. 

Sea 1

Target op specifieke zoekwoorden

Wanneer je binnen Google op een specifieke term zoekt, merk je vaak dat de eerste vier resultaten advertenties zijn. Deze posities op bepaalde zoekwoorden zijn te koop via het biedingssysteem van Google. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw organisatie gevonden wordt wanneer potentiële klanten via Google Search en Google Maps op zoek zijn naar bedrijven zoals die van jou. 

Door te adverteren op specifieke zoekwoorden die relevant zijn voor jouw product of dienst, en die een relevante intentie hebben, kun je zeer gericht adverteren en de juiste doelgroep bereiken. Je betaalt echter alleen wanneer iemand daadwerkelijk op jouw advertentie klikt. 

Bereik je doelgroep op basis van een product feed

Google Shopping is inmiddels uitgegroeid tot een essentiële bestemming voor het promoten en verkopen van producten. Waar voorheen de advertenties bescheiden waren en aan de zijkant van de zoekresultaten van Google werden weergegeven, worden ze nu vrijwel altijd direct bovenaan de pagina getoond. Het optimaliseren van je advertenties is dus cruciaal als je relevante bezoekers met koopintentie wilt aantrekken. In vergelijking met de zoekcampagnes, bestaan shopping advertenties niet alleen uit tekst, maar ook foto’s, beschrijvingen en prijzen. Daarnaast werkt dit niet via zoekwoorden, maar met een product feed. Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen. 

Sea 2
Sea 3

SEA door Orange Juice

Ons team beheert jouw campagnes nauwlettend, analyseert de verzamelde data en identificeert mogelijkheden voor verbeteringen om er het maximale rendement uit te halen. Gedurende dit proces blijven we voortdurend in gesprek over de strategie, doelstellingen en behaalde resultaten. Door intensieve samenwerking en kennisdeling, zorgen we ervoor dat jouw website hoger gaat ranken in de zoekmachine.  

We helpen je graag om digitaal succes te behalen

Wij vertellen graag meer over onze oplossingen. Je kunt ons bereiken via telefoon of mail.
Remco Van Nieuwenhoven (1)
Remco van Nieuwenhoven Oprichter & Digitale strateeg
ContactEmployee Remco van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 remco@orangejuice.nl
Over mij
  • ️Zen
  • Zoons
  • Handicap 17
Dion Van Nieuwenhoven
Dion van Nieuwenhoven Technisch directeur
ContactEmployee Dion van Nieuwenhoven +31 (0)26 327 40 45 dion@orangejuice.nl
Over mij
  • Leest alles
  • Hobbytuinder
  • Speelt (een beetje) gitaar en piano