Gericht op groei

Trees for All beschermt bestaande bossen én plant nieuwe bomen, zowel in Nederland als in het buitenland. Veel bomen! En dat is niet voor niets, want jaarlijks verdwijnen er 10 miljard bomen. Dit lijkt misschien onmogelijk te compenseren, maar dat houdt Trees for All niet tegen. Alle beetjes helpen en zolang je focust op groei kom je steeds een stukje dichter bij je doel. Inmiddels zijn er 5 miljoen bomen en struiken geplant, 15 bossen gered en is er 280 duizend ton vervuilende CO2 gecompenseerd. Een geweldig resultaat!

Orange Juice Waarom Wij Met Trees For All Samenwerken

Onze bijdrage

Een kantoor vol schermen en apparaten, dat laat best een footprint achter. En dan hebben we het nog niet over de hoeveelheid energie die nodig is voor internet, serverparken en alle andere zaken waar onze business van afhankelijk is. Wij zijn ons hier maar al te goed van bewust en vinden het belangrijk om onze ecologische footprint te compenseren.

Waarom dan Trees for All? Deze organisatie focust op groei, wat perfect aansluit bij onze slogan ‘gericht op groei, gedreven door resultaat’. In onze ogen is groei in meerdere opzichten van groot belang, en vaak zelfs essentieel om de gewenste resultaten te behalen. Hiermee doelen we op persoonlijke groei, groei in projectresultaten en ook de groei van natuur en bomen. Daarom steunen wij Trees for All met een vaste donatie per jaar. Ook worden er voor elk opgeleverd project een aantal extra bomen geplant, zo kunnen we ook onze opdrachtgevers in dit proces betrekken.

En aangezien alle beetjes helpen hebben we zelf ook wat boompjes geplant… Elke medewerker bij ons op kantoor heeft een eigen fruitboompje!