ICA: Informatica Communicatie Academie

Orange Juice heeft de meeste raakvlakken met de Informatica Communicatie Academie. De ICA richt zich op de onderwerpen informatica, digitale media en communicatie in de vorm van twee hbo-opleidingen: Communication & Multimedia Design (CMD) en HBO-ICT. De meewerk- en afstudeerstage spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van student tot professional. Orange Juice investeert graag in de toekomst van veelbelovende studenten door het aanbieden van stageplekken en afstudeeropdrachten. Doorgroeien naar een startersfunctie is overigens geen uitzondering, verschillende collega’s zijn bij ons komen werken vanuit een stage.

Orange Juice werkt samen met de HAN

Evenementen

Het bieden van stageplekken en afstudeeropdrachten voor studenten is een belangrijk onderdeel van onze samenwerking met de HAN. Daarnaast zijn we ook regelmatig aanwezig bij evenementen, een voorbeeld hiervan is het ICA Presents Live Event. Tijdens het evenement presenteren studenten hun projecten. Een professionele jury beoordeelt het werk en reikt awards uit voor verschillende onderdelen.

Tijdens de afgelopen editie van het ICA Presents Live Event maakte Remco namens Orange Juice deel uit van de jury. Als ervaren marketingstrateeg was het mede aan hem de taak om de projecten van de studenten te beoordelen op het onderdeel strategie. Een waardevolle samenwerking voor alle betrokkenen. Studenten krijgen feedback vanuit het werkveld en komen in contact met mogelijke stagebedrijven en werkgevers. Tegelijkertijd zetten we Orange Juice op de kaart bij toekomstige collega’s.

Ook tijdens de jaarlijkse HAN bedrijvenmarkt zetten we Orange Juice op de kaart. Afgelopen jaar waren Karina, Roos en Jordi aanwezig om Orange Juice te presenteren en studenten te woord te staan.

Investeren in de kwaliteit van opleidingen

Verder investeert Orange Juice in de kwaliteit van opleidingen door actief input te leveren vanuit het bedrijfsleven. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied volgen elkaar in hoog tempo op, om up-to-date te blijven zijn praktijkervaringen vanuit het werkveld voor een opleiding vrijwel onmisbaar. En wij dragen hierin graag een steentje bij. Zo heeft er bijvoorbeeld een docent bij ons stage gelopen en organiseren we zo nu en dan een workshop voor studenten.

Stage lopen of afstuderen bij Orange Juice?

Bij Orange Juice werken we van concept tot conversie aan innovatieve internetprojecten. Ons team bestaat onder andere uit design en UX experts, web developers en online marketeers. Dankzij de samenwerking van verschillende disciplines kunnen we stages en afstudeeropdrachten in verschillende richtingen aanbieden. Wil jij stage lopen of afstuderen bij Orange Juice? Mail je CV met motivatie naar info@orangejuice.nl en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team.