Even voorstellen: Marius

Benieuwd naar onze nieuwe collega Marius? Ter kennismaking stelden we een aantal vragen. Marius is overigens geen nieuw gezicht voor ons, begin dit jaar heeft hij met succes zijn afstudeerstage bij Orange Juice afgerond. We zijn blij dat hij deel blijft uitmaken van ons team en stellen hem graag aan je voor.

Onze Nieuwe Collega Marius

Wat kun je ons over jezelf vertellen?

Ik ben Marius Linders, 23 jaar jong en net afgestudeerd van HBO Software Development aan de HAN. Ik woon samen met mijn vrouw in Arnhem, op een kwartiertje fietsafstand van het Orange Juice kantoor. Als kind was ik bijna altijd buiten te vinden, op zoek naar slangen en andere reptielen. Maar na het kopen van mijn eerste laptop ging mijn interesse vooral naar chemicaliën (laboratoriumtechniek) en softwareontwikkeling. Van dit laatste heb ik inmiddels mijn werk gemaakt.

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik graag iets met de natuur doen. Zoals ik al zei was ik altijd veel buiten bezig, op dat moment dacht ik nog niet na over werk. Later werd softwareontwikkeling mijn hobby en wilde ik daar graag mijn werk van maken. Creatief bezig zijn, problemen oplossen en snel resultaten zien. Het liefste zo modern mogelijk. De interesse in natuur en het slangen zoeken van vroeger is overigens wel blijven hangen. Ik heb nu verschillende slangen thuis als huisdieren.

Als je morgen een miljoen zou winnen, wat zou je er dan mee doen?

Ik zou een groter huis kopen en deze subtropisch inrichten met een waterval, veel planten, kikkers en vogels. Ook zou ik een deel van het geld verdelen onder mijn vrienden en familie met een laag inkomen. De rest zou ik beleggen.

Wat maakt jou vrolijk?

Veel! Een gezellige werkdag, ontspannen met vrienden, een uitje met mijn vrouw of gewoon iets thuis doen. Ik heb niet echt veel nodig om vrolijk te zijn.

Waar ben je (extreem) goed in?

Ik denk niet dat ik in één specifiek ding extreem goed ben, maar in verschillende dingen aardig goed. Altijd als ik iets nieuws wil ondernemen of iets interessants heb gehoord dan kan ik het niet laten om mij er helemaal in te gaan verdiepen. Hierdoor is mijn kennis breed geworden, wat voor interessante combinaties zorgt.