Umbraco Certified partnership

Bij Orange Juice zijn we continu bezig om online gebruikers beter te begrijpen. Deze kennis vertalen we vervolgens door in onze Umbraco-projecten. Zo blijven we onszelf doorlopend ontwikkelen. Als Umbraco Certified Partner bewijzen wij aan onze opdrachtgevers dat we over de vaardigheden en kennis beschikken om op professioneel niveau met Umbraco te werken.

Orange Juice Als Umbraco Certified Partner Banner

Waarom Umbraco als CMS?

Er zijn meerdere redenen waarom Umbraco onze voorkeur heeft ten opzichte van andere content management systemen. Één daarvan is dat wij onze websites baseren op het .NET framework van Microsoft. Aangezien Umbraco ook op deze webtechniek gebouwd is, is dit CMS de meest voor de hand liggende oplossing. Daarnaast zit er een grote internationale onderneming achter de opensourcesoftware. Dit betekent dat veiligheidsrisico’s direct worden aangepakt en dat de techniek altijd up-to-date is. Een andere belangrijke reden om voor Umbraco te kiezen is dat het erg geschikt is voor meer complexe (maatwerk) websites en applicaties. En laat dat nou precies onze expertise zijn!

Lees meer over de voordelen van Umbraco als CMS.

Umbraco biedt ons een gebruikersvriendelijk en intuïtief Content Management Systeem waarmee we op een flexibele manier ons maatwerk kunnen integreren.
Martin Tiemens Team Lead Web Development

Umbraco-webshop met Ucommerce

Naast een CMS-website kan Orange Juice Umbraco ook inzetten als e-commerce applicatie (dus met webshopfunctionaliteiten). In dat geval maken we een koppeling met Ucommerce, het e-commerce platform van Umbraco. Deze omgeving wordt volledig geïntegreerd in het Umbraco CMS waardoor je zowel de content van de website als de webshopfunctionaliteiten in één backoffice kunt beheren. Vaak leveren we deze e-commerce oplossing in combinatie met een product configurator.

Met Umbraco als CMS zijn de mogelijkheden eindeloos! Heb je al een Umbraco website en wil je hier webshopfunctionaliteiten aan toe voegen? Of wil je gewoonweg meer weten over de mogelijkheden? Wij denken graag met je mee!