Dutch Digital Agencies (DDA) staat sinds 2002 voor de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland. DDA is een professionele branchevereniging en een interactief kennisplatform voor de groeiende internetindustrie.

De branchevereniging DDA stimuleert het creatieve en innovatieve vermogen van de digitale bureaus en vergroot de interactie tussen de ruim 100 aangesloten bureaus, onder meer door een breed aanbod van workshops en kennissessies. DDA is tevens een aanspreekpunt voor digitale bureaus, opdrachtgevers, pers, arbeidsmarkt en opleidingen.

Dda

Orange Juice wil graag actief bijdragen aan professionalisering van de internetbranche en de kennisuitwisseling tussen de bureaus. De internetbureaus gaan in toenemende mate langdurige en strategische samenwerkingen aan met de opdrachtgevers en hierbij hoort ook een grotere verantwoordelijkheid. Denk aan zaken als security, privacy, wet- en regelgeving, etc. Daarnaast is het zinvol om als branche overkoepelende afspraken te maken over gedragsregels, functiebenamingen en ‘best practises’ te delen.

Het delen van kennis, stimuleren van innovatie en het aangaan van samenwerkingen is nodig om het vakgebied van geavanceerde internetoplossingen naar een hoger plan te tillen. Ook voor opdrachtgevers is het goed om te zien welke bureaus zijn aangesloten bij DDA en daarmee aangeven samenwerking, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel te hebben staan.

Orange Juice werkt al sinds 2003 aan het ontwerpen en realiseren van webapplicaties voor gerenommeerde opdrachtgevers en ambitieuze ondernemers. Wij verheugen ons op de kennisuitwisseling en samenwerking met andere bureaus die zijn aangesloten bij DDA.