Integratie 3D modellen product configuratoren

Bij Orange Juice zijn er veel stage mogelijkheden, samen met jou kijken we naar een passende opdracht. Een voorbeeld van een voorgaande opdracht is de integratie van 3D modellen in product configuratoren.

Steven Stage

Opdrachtomschrijving

Steven is als vele van ons binnengekomen bij Orange Juice als afstudeerder. Hij had voor zijn afstudeerfase de opdracht om onze product configuratoren verder te ontwikkelen en is aan de slag gegaan met het integreren van 3D modellen binnen onze product configuratoren.  

Steven is begonnen met het uitvoeren van deskresearch naar verschillende technieken om de 3D technologie toe te passen. Hij is daarnaast ook in gesprek gegaan met interne stakeholders over de toepassing die het beste binnen Orange Juice zou passen.  

Op basis van alle informatie heeft Steven uiteindelijk een aantal prototypes ontwikkeld om te bepalen welke het beste past. Deze prototypes heeft hij intern gepresenteerd en op basis daarvan is hij een prototype verder uit gaan werken. Het uiteindelijke resultaat van Stevens werk dient nu als basis voor de ontwikkeling van 3D modellen!